Мус от бял шоколад, кафе, тръпчиво + шам -фъстък с всички стоки

Мус от бял шоколад, кафе, тръпчиво + шам -фъстък с всички стоки

голи рамене на път за вкъщи !!! Това е топло 🙂

за обяд направих чиния с екстри –

резен ирландска сода, изпечен тази сутрин, която вдигнах от пекарната – с малко масло, разтопено на върха.

плюс грозде и струнно сирене! Купих ги, за да добавя лесен 7G протеин към дните си.

и ———- Какво!? Броколи!!! Имах копнеж за дресинга на салата от лимон Тахини в Lu-E-G, използван да сервира в Хилсбъро, когато бях малък. Салатата идваше със слънчогледови семена и беше невероятна. В хладилника си имах няколко храни с лимон и го изтъних с лимонов сок, за да направя дресинг. Щях да го сложа на малко кале, но тогава открих това броколи, които приятелят на Карън Трейси ни даде от нейния CSA. Микровълновах го за няколко секунди и го задуших в превръзката. Имаше вкус!

Трябва да е, че Сейнт Пати наближава, че зеленото проби в моя обяд 🙂

Току -що се върна от бърза разходка с вяра. Трябва да се състезавам до душ и съм двойно резервиран тази вечер с Meet N Greet и моя клуб за книги!

hap-py пролет!

Още публикации от Kath:

whew. Готово ядене навън. Направено преяждане. Готов съм да се върна на път (и не можех да се вълнувам от това, .SATURDAY RECAP:

Обяд: След като пристигнахме в Спартанбург, имахме прогресиране на натриев гумбо със сирене на скара. Имах сирене на скара с отворено лице, за да спестя калории. Също имаше диетичен кокс.

Обяд калории: ~ 371. По -скоро ниско!

закуска: Гладувах около 2:30, затова реших да опитам шоколадовия бар на Kashi Golean Crunchy Pretzel, който донесох, ако имам нужда. 150 калории, 8 грама протеин, 5 грама фибри. Беше добре, но очаквах повече геврек и по -малко шоколад. Получих само няколко вкуса на геврек. Но това се справи добре с глада ми за късна вечеря. Вероятно ще ги получа отново, но не мислех, че е толкова добре, колкото TLC баровете. Но статистическите данни са по -тежки за по -дълго време на глад. Трудно решение!

Аз също имах няколко глътки от немасната лате на съпруга в Барнс и Ноубъл. За съжаление, няма снимка.

Върнахме се, за да се приготвим за вечеря и имах няколко пшенични мътни и някои от бърбън на съпруга по скалите. Обичам тази напитка, но само като глътки от съпруга. Не мисля, че бих искал своето. Със сигурност придобивам вкус към алкохол в наши дни! Бурбон ми напомня за Коледа, така че затова го обичам 🙂

Общи калории за закуска: ~ 225, което ме постави около 1000 за деня. Имах много на разположение за вечеря.

Вечеря: Но …… .. неравностойно го взривих на вечеря !!! Направих здравословен избор, но просто изядох твърде много и направих твърде много откъсване от чиниите на други хора. Това беше и мястото, което не можах да предам вино (имаме 2 бутилки за масата), така че имах около 8 унции – не. Добър.

имаше две от тях:

имаше мъничко парче хляб:

и две миди от предястието:

съпруг Имаше жаби крака за предястието си – ewww! Не бих могъл да понеса да ги опитам, въпреки че вярвам, че са имали вкус на пиле. Дух.

имах домат / козе сирене / балсамова / песто салата, за да започна. Имах 2 от 4 -те домати и споделих останалите.

Отидох с най -здравословния избор, който можех: свинско месо на скара с аспержи и цвекло. Е, свинският котлет беше покрит с масло от масло и се сервираше върху маслени песъчинки (не в менюто!), Аспержите бяха само 3 копия, а „цвеклото“ бяха само два чипа от цвекло. Всички гарнирани с пържени моркови. Разбира се, че изядох твърде много от песъчинките (вероятно наполовина сервирани), но аз изядох само около 1/3 от свинския котлет и дадох останалото на съпруга. Исках Grouper, но получих това, защото изглеждаше по -здравословно, но Grouper беше много по -добър избор !! Ugg. О, добре. Добре беше.

също имаше 2 хапки от филето на съпруга, около 4 пържени картофи и 1/4 от това задушено зеле, което беше толкова добре. Не сте сигурни, че хранителните, но го регистрирах като 50 калории.

Тъй като ресторантът прецака нашата поръчка няколко пъти, получихме 2 безплатни десерта (твърде лошо, че не можеха просто да намалят сметката, вместо да Давайки ни храна, която не ни трябваше!). Имах около 4 хапки от Creme Brulee….

и две от шоколадовия мус….

и кафе на декаф….

Така че това беше вечеря . Ядох около 1000 калории и не свърших много добра работа, благодарение на виното. Но както винаги, можеше да е много по -лошо. Удивително е, че се справих толкова добре през първата половина на деня, че достигнах общо около 2000 калории. Благодарение на 500 калории, които на стойност упражнения, аз не 1400 – което всъщност е приемливо.

Най -лошото беше, че аз, когато се прибрахме и бях малко подсказка, имах 2 звездни и 2 зимни зелени бонбони . Напълно извън характера !!! Казах ти, че виното е най -добрият ми моя уебсайт приятел и най -лошият враг. Мисля, че просто бях тъжен денят свърши. Влезли ги обаче, така че те са включени в числата.

и трите празника, бях в или малко над калориите за поддръжка, така че въпреки че пих и хапвах твърде много, не направих толкова много щети, както се чувства. Само няколко дни здравословно хранене ще ме върнат точно до мястото, където бях.

и нямам търпение да възобновя здравословния си начин на живот !!

Още публикации от Кат:

Вижте какво се предаваше около нашата лабораторна стая на Chem !! Винаги си позволявам малко сладка доброта около Хелоуин + Валентин. Исках да си купя бонбони царевица, но просто не мога да рационализирам цяла чанта, така че това беше идеално, за да се поправя годишното ми поправяне

това!

Обядът ме задържа превъзходно днес !! Наистина нямах нужда от закуска, докато около 5:00 UPS мъжът пристигна с това !!!

Те са от Джъсти !!!!!!!!!!! Начин за удължаване на седмицата на рождения ден нататък 🙂 Благодаря много Джъсти – ти си моят герой !! Разбира се, че трябваше да копая веднага и да им дам и двамата вкус. Медната канела е толкова добра. Има дълбок печен вкус на Cinnanamony, който ще бъде толкова добър в ябълките!

Бях наистина зает да настигна живот преди вечеря и най -накрая направих макет, когато станах, за да започна. Не е най-добрият избор, като се има предвид, че замръзва тук!

За вечеря направихме прекрасно ястие с макаронени изделия за коса с помощта на остатъчен боб-Томато Брускета от Октоберфест. Аз също размразях и смесих в новата си любима храна: замразено нарязан спанак. Толкова лесно, толкова вкусно!

плюс пармезан и люспи от червен пипер –

и страни на хляб върху новите чинии !! Неговите и нейните.

И завърших нощта с някои Quaker Nibbles –

Отивам на ……. отгатна…. Вземете баня с балончета! В момента съм толкова пристрастен, но съм сигурен, че ще остарее. Отивам да изучавам моите микро флаш карти. Имам чувството, че това е единственият начин да се накарам да уча. Тогава влизам в леглото да чета! Наистина се наслаждавах на цялата рутина на „навиване“ на четене на баня +. Определено е направил живота ми по -спокоен и ведър.

Още публикации от Kath:

Намерих най -слънчевото място в кампуса да ям обяд! Едва виждам екрана на моя компютър! Надявам се снимките за обяд да се окажат добре. За съжаление тази таблица няма изход и батерията ми за лаптоп е на последния му крак. Трябва да напиша бързо!

Този обяд беше A.Mazing.

пюре за флот (1/4 чаша) с дрип от Evoo на хляб Citabatta с краставица, спанак и малко дижон горчица. Толкова добре !!

извара със свеж ананас, фибри зърнени храни и няколко нарязани бадеми. Толкова сладко и вкусно!

и стъбло от целина с 1/2 TBSP PB.

Сън 12 грама фибри и 31 грама протеин.

Изключете към лабораторията !!

Още публикации от Kath:

партиди и много и много опаковки. Но постигнахме голям напредък !!! 2 седмици! Направете сесия:

Охлаждане – Те са за нашия закъснял пикник за Деня на майката утре (и все пак можете да получите сместа заедно с бисквитки + палачинки тук! Flava.)

След ден на изпотяване в Looooooong, Мат заяви, че имаме някакъв ечемик, който е имал от векове.

Barleywine е нещо като бира с висока алкохол, която е сладка и малцова. Много по-бира е от виното-у.

Нашата градина има едно цвете. Напомня ми за Алиса в страната на чудесата.

x2

Покрита от пот от опаковане без ac on (исках да го включа, но матово вето!)

i Никога не съм гладен за вечеря – обядът закъсня и голям. Но за щастие имахме нещо лесно и леко планирано.

gazpacho !!

Използвахме класическата си рецепта, освен че оставихме царевицата/нахута и използвахме различни видове домати. Никога не поръчвам Gazpacho на публично място, защото винаги има лук, но е страхотно направено от нулата!

Поставете всичко в Blender and Chill.

Сервира се с домашно приготвена голяма реколта високо пет фибри крутони!

Свети моли!

Не след дълго вечерята Карън пристигна, за да ни изведе за лакомство!

Мас от бял шоколад, кафе, тарта + шам -фъстък с всички стоки

плюс няколко брауни за хапване!

се разпадна отгоре

Ние Бяха присъединени за пореден път от Сара и Даяна!

Мина дълъг ден – аз тръгвам да чета и отлагам!

Още публикации от Kath:

Вкус на лятото

Нищо не казва лятото като лека, свежа и свежа салата. Обяд или вечеря, салатите са перфектното хранене през лятото! Обичам да започвам с основа от свежи, органични зелени като румън или смесена бебешка маруля. Добавям всички мои любими като моркови, краставици, пресни плодове и прост протеин като пиле на скара, пуйка или боб. Обичам и добавянето на плодове към салатите, особено горски плодове и ябълки. Авокадото също е чудесно здравословно допълнение и често може да даде същите качества, които сиренето може да добави, но с по -здравословен обрат! Ето няколко от любимите ми летни салати …

просто и вкусно, точно както ми харесва. Лятото никога не е имало вкус толкова добре! Коя е любимата ви добавка за салата?

от Кортни в гладния йогини

Още публикации от Kath:

Той се затопли до толкова хубав ден там! Бях замръзнал, преди да замина за фитнес залата и дори не е зима и трябваше да прилагам оле, като сложи дрехите ви в трика на сушилнята. Работи!

Вдигах се във фитнеса, прекарах 35 на елиптичния, опит за повдигане на тежести и разбрах, че закъснявам и тръгнах на пътя. Чувствах се чудесно да тренирам отново след двудневна почивка. Имах толкова много енергия.

Планирах поръчките си, за да мога да се храня с хранителни стоки на път за вкъщи. Спрях в Харис Титър за куп продукти.

Опитайте Teeter-Tottering на мотор с голям тиква от спагети в теглене!

и след това опитайте да си починете веригата и да се опитате да карате без педали.

За щастие, той се оправи, но беше несигурна ситуация там за минута!

След като вкъщи трябваше да се къпя, да се обличам и след това да направя обяд и вечеря, тъй като това е моят късна нощ. Обичам усещането да имам цял ден за здравословно хранене и закуски, които вече са подготвени. Просто трябва да ги ям и денят ми ще бъде супер здравословен!

Така че за обяд събрах бърз спанак и салата от ориз с остатъчния ориз на къри, който имаме от снощната вечеря.

Добавих и нарязана круша, морков и препечени орехи. Някакво синьо сирене щеше да разтърси тази салата!

Не се обличане, защото не мислех, че някой от тях е отишъл с тези аромати, така че е малко сухо. Следващия път щях да направя джамист дресинг, като моя розови!

отстрани: тиквен пай !!

Доплатено с последния от моите бисквитки Ikea Graham; (

delish !!

kirsten + samantha

Знаехте ли, че са прекратили, че са прекратили Кирстен и Саманта? !

дори не знам какъв епизод е, но ето някаква g-cal любов към теб!

ПЪЛНА СИСТЕМА напред !!

Още публикации От Kath:

Уау, кръвта ми се състезава от вълнение днес. Имам чувството, че съм пил 10 чаши кафе. Имахме наистина вълнуваща сутрин. След закуска (и блогове) предприехме пътуване до Харис Титър, камера в теглене. Хората определено ни гледаха и очевидно една жена каза: „Има ли филмова звезда тук!?“ Хаха – да, това съм аз !!! Веднъж вкъщи с бакалиите, ние поставихме продукция на Направете обяд. Мислехме, че скара на зеленчуците ще е подходящо, затова нагряхме скара и направихме огромни салати.

тиквички, моркови, чушка за камбани R и праскова –

Също с козе сирене, бадеми и домашен дресинг (обичайният, балсамов, мед, горчица, розмарин, сол)

отстрани имах половин чаша -Иш купа с гръцко кисело мляко, гарнирана със ягоди и няколко орехи за гарнитура.

плюс селци!

и съпругът направи няколко сирни ролки за нашата вечеря тази вечер (и за камерата!) И изглеждат красиви. Спестявам, за да имам такъв с вечеря, но аз нанех хапка от съпруга

това!

Изключете до дегустация на вино !!

Още публикации от Kath:

Моята майка е един от най -големите фенове на Керф и като писател, тя винаги изпраща Аз цитати … за блога! ”

Този ме накара да се усмихвам днес:

[^^ това е моята бисквитка за десерт!]

Повторете доматите + cheddar. Обичам го!! Този път направих отворена стопилка!

Сервира се с слива и салата от спанак, облечена в Evoo, тиквен подправки оцет (от компания за зехтин в Бостън) и мед P-NUT

Нося дънки! Дума.

Кои са любимите ви цитати ???!

Още публикации от Kath:

трябва да публикувам бързо, за да мога да се върна на партито!

Обядът в CPK беше страхотен. Не мислех много добре през яденето си и просто в крайна сметка ям зеленчуци в салата от зеленчуци на скара: тиквички, царевица, авокадо, патладжан, маруля, изсушен на слънце домат и аспержи. Нямах нужда от дресинг, така че не беше много калориен обяд. Но поради късна закуска така или иначе не бях твърде гладен. Трябваше да получа малко протеин върху него, но 4,99 долара за малко пиле не си струваше разходите.

също беше изключен от този хляб и една хапка от коричка за пица, за записа 🙂 < /p>

Около 3:30 имах две сламки сирене (здравей мама на заден план!)

и няколко филийки круши с горещ чай:

Не съм сигурен дали ние ‘ Ще се разходим, защото законите вече са тук и имаме ранна вечеря в 5:30!

Дотогава …

Още публикации от Кат от Кат :

Проверете. Проверете. Проверете. Днес бях наистина продуктивен. Направих кратък списък със задачи и се придържах към него и просто оставам забавните парчета домакинска работа: Направете вечеря, чиста кухня, сгънете пране. Цялата ми писане + компютърна работа приключи. Да! За първи път цялото това лято се чувствам отгоре на нещата. Обичам да ми правят проекти за писане на свободна практика и това лято едва ли бях едва напред – което е твърде близо, за да се отпусна! (Да, знам, че съм изрод). Сега съм на около 3 седмици и се радвам, че мога да поема дълбоко въздух …

Имам малко главоболие, което няма да изчезне. Може би защото не съм пил кафе или чай тази сутрин? Или може би, защото прекалено много съня!

Smoothie-in-A-Bowl поддържаше глад на разстояние до 2:00 часа, както беше предвидено. Завърших проект и тръгнах да направя малко хумус. В понеделник задуших торбичка със сушени зърна, която да използвам за хумус, така че това беше многостъпална процедура!

Когато посегнах в хладилника, си спомних, Овкусете хумуса. Просто просто пюре от половин куп килантро, около унция пармезан сирене, 2 щипки кошерна сол, последната ми тлкална орехи и около чоп лимонов зехтин.

Contents

Related Posts